Historic Grand Prix Zandvoort, 30 aug t/m 1 sept.
 

De Historic Grand Prix 2013 was een nog groter evenement dan 2012, met meer raceklassen en meer publiek ruim 45 duizend. Een prachtig evenement met 55 deelnemers in onze klasse, maar wel druk op de baan. Op de vrijdag werd er getraind en gestreden voor een goede startplek. Lastig om een snel rondje te rijden met zoveel auto's in de baan, maar ik was tevreden met een 12e startplaats. In de klasse GTS11 als eerste geplaatst van de 13 deelnemers.
In de eerste race was het extra opletten met het hele veld richting tarzanbocht, daarna spinde een auto bij het opgaan van de hunzerug en ik kon er net aan de goede kant langs. Na een paar ronde achter de safetycar ging het veld weer los. Ik kon nog een paar plaatsen winnen en door foutjes van andere werden het nog een paar plaatsen meer. In de uitslag overall werd ik 6e en eerste in de klasse, met meer dan 50 auto's een prima resultaat.
In de tweede race door een uitvaller vanaf de 5e startplaats gelijk goed weg en kon in de buurt van de grote jongens blijven tot dat de motor weer te heet (120 graden)werd en ik besloot om naar binnen te gaan, jammer! Nu eerst maar kijken of we dit terug komend probleem kunnen oplossen.

Er is geen verslag van dit evenement.