Hockenheim April 2011
 

De seizoensopening werd verreden op het circuit van hockenheim. Een groot evenement op het gebied van historische autosport dat wordt bezocht door ongeveer 20 duizend autoliefhebbers. Op vrijdagmiddag was de free practice op de baan waar ik in 2009 voor het eerst/laatst had gereden. Na een paar ronden ging het gas er alweer flink op en kwamen er mooie rondentijden. Sneller als in 2009 en ook duidelijk sneller (4 sec.) dan de andere rijders in mijn klasse. Het verschil was wel erg groot, misschien ging niet iedereen voor een snelle ronde.
Dat moest dan zaterdagmorgen blijken. Bij de
qualifying ging ik als laatste de baan op. Om dan na één rondje langzaam rijden ruimte te maken voor een paar snelle ronden. Dat lukte prima en het werd een 8e startplaats, 3 sec. voor op de rest in de klasse.
Bij de start van de eerste race ging het net goed, de Corvette voor mij bleef staan en ik kon er net langs. Alleen was de race toch nog snel afgelopen omdat ik werd aangereden, in de derde ronde, door een spinnende Lotus Elan helaas einde race weekend!

Er is geen verslag van dit evenement.