21 t/m23 okt. Monteblanco Spain
 

Het zag eruit als een vakantiepark maar het is toch een echt circuit. "Prachtig" Na toestemming de baan per fiets verkennen, een kleine 4km, het is gelijk al duidelijk dat het een technisch baantje is. Een nieuwe uitdaging onder een heerlijk zonnetje. Met de free practice werd duidelijk hoe lastig de baan was, heel veel terug naar de tweede versnelling. Maar proberen zoveel mogelijk de snelheid erin te houden. Met een 2.10 op de klok zat ik in de middenmoot. De volgende dag met de qualifying met weinig brandstof aan boord werd het een 2.08. De eerst volgende Morgan een 2.10 ik was dus zeer tevreden. Hierna moest het nodige geregeld worden want de race duurde 2 uur incl. verplichte pitstop.
Er mocht getankt worden volgens de regels (zie fotoboek) in het eerste gedeelte van de pitstraat. Daarna moest ik 20 meter doorrijden en de pitstop maken. Je bent dan in het nadeel van de rijders die niet moeten tanken. Weer een uitdaging, ook deze gaan we aan. De race, het tanken en de pitstop verliepen prima. Het werd een 17e plaats overall, net achter de eerste Morgan die als 16e eindigde.
Een 2e plaats in de klasse!! Maar de organisatie had voor de rijders die moesten tanken een invitatie klasse gemaakt. Ik kon een mooie 1e prijs ophalen. Op naar Paul Ricard.

Er is geen verslag van dit evenement.