27 t/m 29 aug. Spettacolo Zandvoort
 

27augustus een vrijrijden/testdag van de Harc, een mooie gelegenheid om weer wat rondjes op het circuit te rijden. In de middag sessies ging het steeds beter en kwam er regelmatig een 2.09 op de klokken. Het hele weekend stond in het teken van Alfa Romeo het merk dat dit jaar 100jaar bestaat. Van alle modellen werd een mooie line-up gemaakt door de auto's van de SCRAB leden. Ook werd er met verschillende exclusieve auto's een demonstratie gegeven op het circuit.
Voor de zaterdag stond een vrijrijdensessie en de kwalificatie op het programma. En dan zondags race 1 en race 2. Na het vrijrijden kwam ik met een goed gevoel van de baan. Alles voelde goed aan en de motor liep ook geweldig. Klaar om een goede tijd neer te zetten in de qualifying. Na een paar ronden had ik wat ruimte op de baan om voluit te kunnen gaan. Dit lukte prima en het leverde een mooie 2.08 op.
Een prima 7e startplaats in een veld van 40 auto's. Zondagmorgen, een uur voor de race, werd zoals gebruikelijk de motor warmgedraaid. Maar na een paar minuten hoorden we een vervelend geluid. Na inspectie van onder andere de oliepeilstok zagen we daar metaaldeeltjes. Einde oefening, geen races vandaag.

Er is geen verslag van dit evenement.