4 t/m 5 Juli 2010 Assen
 

Vrijdagmiddag was de mogelijkheid voor de vrije training. Daar maakte ik graag gebruik van om te kijken hoe de auto er weer voorstond na de herstelde schade. Alles voelde wat onwennig aan en de afstelling van de remmen was ook nog niet optimaal. Misschien dat een deel hiervan ook nog tussen de oren zat maar dat hoopte ik dit weekend ook op te lossen.
De qualifying leverde een 10e plaats op en viel niet tegen. De tijden waren minder maar het was ook 34 graden. Toch stuurde de auto nog niet lekker maar we konden niet echt een oorzaak vinden.
Voor de eerste race kwam het water met bakken uit de lucht. Maar met de start werd het al beter. Direkt na de start viel de verlichting uit en besloot ik de pits in te gaan. De drukzekeringen sprongen eruit. De boodschap was: "ga maar rijden en als ze er weer uitspringen gewoon indrukken!!
Geen lekkere manier om te racen, maar het was even niet anders, het werd een 24e plaats. Naar de storing werd gezocht en we lieten de wielen opnieuw balanceren. Er zat erg veel trilling in de auto en dat kon eigenlijk alleen door de wielen/banden komen. Met de start van race twee klopte alles weer en klom ik van plaats 24e naar de 9e plaats, een mooie inhaalrace. Later bleek dat ik de snelste rondetijd in de klasse had gereden: ik zit er weer bij.

Er is geen verslag van dit evenement.