9 t/m 11 okt. Saisonfinale Nürburgring
 

De eerste kennismaking met het Grand Prix Circuit Nürburgring. Dit is het laatste evenement voor dit jaar en er wordt nog volop in de diverse klasse's voor de punten gestreden. De eerste vrije training gaat redelijk en is het zaak om de lijnen en rempunten zo goed mogelijk te onthouden. Want het moet duidelijk nog sneller. Tijdens de qualifying is het droog weer maar de baan is nog drijfnat. Dat is dus opletten want voor je het weet sta je er naast. Nu zijn het dus weer andere lijnen en andere rem punten. Het gaat voor het gevoel best aardig en ik zie later dat het een 12e plek is geworden van de 32 deelnemers, tevreden dus!
De baan is droog tijdens de eerste race en er is gelijk flinke strijd. We rijden nu ongeveer 30sec. sneller per ronde dan in de qualifying. Ik kan prima meekomen en ga als 8e over de streep en wordt 3e in mijn klasse. Bij de start van de tweede race is de baan nat en gaat het na een aantal ronden flink regenen. Niet iedereen voelde zich even prettig op de gladde baan. Ik kan ook niet te snel de bocht in want de Morgan wil dan rechtuit. Toch in deze race op een nette 10e plaats overall geëindigd en 4e in mijn klasse.
Een mooi seizoen, alles gestart en uitgereden en met een prima klassering, 1e in de klasse gts11 en 2e overall in de NK HTGT 2009. We maken ons alweer op voor volgend seizoen.

Er is geen verslag van dit evenement.